15 septiembre, 2016

La nostra història

La nostra història

Mediterrània Menjars som una empresa de restauració col·lectiva i monitoratge que des de l’any 2003 oferim els nostres serveis a llars d’infants, escoles, residències d'avis, centres de dia, etc.

L’empresa neix arran de la inquietud de la seva propietària, Núria Martínez, d’oferir un servei de qualitat basat en la seva experiència de més de 30 anys en el món de la restauració.

La nostra principal motivació és la satisfacció del client i treballem des de diversos aspectes per aconseguir-ho:

Equip humà

Disposem d’un equip de professionals pròxim i capaç de prendre decisions amb immediatesa. El nostre equip humà està en constant formació i es avalat periòdicament per personal qualificat extern, amb la finalitat d’obtenir una opinió professional objectiva.

Servei a mida

A Mediterrània Menjars estem molt focalitzats a poder donar resposta a les necessitats particulars de cada un dels nostres clients. Som una empresa dinàmica amb gran experiència i una clara voluntat d’adaptació a cada centre.
Menús equilibrats, variats i segurs, conformen el nostre projecte alimentari.

La tècnica culinària

Alimentar a les persones no és només aportar els elements nutritius necessaris per a un bon desenvolupament, també és transmetre’ls de tot un bagatge cultural fet de sabors, olors, colors, tradicions i diversitat: Som el que mengem.
I és per aquesta raó que ha Mediterrània Menjars elaborem els nostres menús basant-nos en la cuina tradicional, la de les nostres àvies.